Mensen verder brengen... Voortslepende conflicten kosten energie en wanneer er ook kinderen in de situatie zijn betrokken, zijn de gevolgen niet altijd te overzien. Komen tot een duurzame oplossing, vanuit een respectvolle benadering, zodat een ieder verder kan, dat is wat mij drijft.

Familiezaken

ouderschapsplan
omgang en gezag

Bijzonder Curator

in jeugdzaken

Coaching & Advies

begeleide omgang

De inzet is gericht op het snel komen tot oplossingen, het beperken van de kosten en respect voor de individuen die met elkaar tot overeenstemming willen komen.

Er wordt  een transparante werkwijze gehanteerd, waardoor u weet waar u aan toe bent. Als klant houdt u zelf de controle over de mediation, de kosten en de gewenste oplossingsrichtingen.

Mijn expertise ligt bij bemiddelen in zaken waarin kinderen en jongeren betrokken zijn. Als ook bij relationele conflicten binnen families.

Zoals na een scheiding, maar ook als de communicatie tussen u als ouders maar niet wil vlotten, of bij conflicten over de verdeling van zorg of het gezamenlijk ouderschap.

Mocht mediation niet lukken omdat een van de partijen daar niet (of nog niet) voor voelt, dan is coaching of een adviserend gesprek mogelijk iets voor u. Wat kunt u zelf doen om de situatie niet nog verder te doen laten escaleren?